Maatschappelijke betrokkenheid

IJsselkern ondersteunt maatschappelijke initiatieven en verenigingen die zij een warm hart toedraagt en waarbij de partners van IJsselkern ook persoonlijk betrokken zijn. Wij bieden ondersteuning als sponsor en stellen onze kennis, ervaring en netwerk ter beschikking.   

 
Compassion LDP studente Diana in de Filippijnen

Het Leadership Development Programma (LDP) van Compassion biedt jongeren in armoede met een bovengemiddeld intellect en leiderschapspotentieel de kans om door te stromen naar het Leadership Development Program en zo een universitaire of beroepsopleiding te volgen. Het doel: jonge leiders de kans geven hun potentieel te ontwikkelen en zo het ontwikkelingsland op te bouwen.

Diana, LDP sponsor Compasision (200 x 144)

Diana is een van deze jonge leiders. Diana studeert Accountancy aan de universiteit van Luzon. Ze heeft voor deze studie gekozen om zichzelf uit te dagen en omdat zij analystisch vaardig is. We schrijven regelmatig met elkaar en Suzanne heeft de kans gehad om Diana te ontmoeten toen zij met haar man en zoontje op reis was in de Filippijnen.

 

Nazorgcentrum IntermeZZo

Stichting IntermeZZo is in 2010 ontstaan vanuit het Oncologisch centrum Isala om invulling te geven aan de behoefte om betere nazorg te bieden in de buurt van en in samenwerking met de Isala Klinieken. Inmiddels is IntermeZZo uitgegroeid tot hét nazorgcentrum in de regio voor mensen met kanker en hun naasten. IntermeZZo ontvangt meer dan 2.500 gasten per jaar. IntermeZZo wil mensen met kanker de regie en levensvreugde teruggeven. IntermeZZo in Zwolle heeft een regionale functie en is afhankelijk van donaties en giften van fondsen, bedrijven en particulieren uit de regio. Voor meer informatie www.intermezzo-zwolle.nl

Vanaf 2011 maakt IntermeZZo regelmatig gebruik van de kennis, expertise en het netwerk van Frank. 

 

Schaatsvereniging Zwolle

Schaatsvereniging Zwolle is een ambitieuze en gezellige vereniging voor jong tot oud en van recreant tot wedstrijdschaatser. De vereniging wil zich in de komende jaren verder ontwikkelen. Begeleid door IJsselkern is de vereniging aan de slag gegaan met het bepalen van de ambities en een nieuwe koers. Vanaf 2010 is IJsselkern betrokken als sponsor. Frank schaatst bij de recreanten. Zijn kinderen bij de wedstrijdrijders (pupillen en junioren).  

 

Zaalvoetbalteam SC Genemuiden 1

Zaalvoetbalteam SC Genemuiden 1 bestaat voor een groot deel uit 'oud' voetballers van het eerste elftal van SC Genemuiden (veld). De passie en de mentaliteit van deze veldspelers, nemen zij mee naar de zaal. zij koppelen dit aan een stuk gezelligheid voor en na de wedstrijd. Luuk maakt deel uit van dit team.

Zaalvoetbalteam (500 x 333)